Címlap Hírek Global DJ Broadcast: World Tour - Denver, Colorado
|
Global DJ Broadcast: World Tour - Denver, Colorado
Friss hírek
2009. december 08. kedd, 18:32

November vége az USA-ban csak egy dolgot jelenthet - ideje köszönetet mondani. Az elmúlt három évben a trance közösség Denver Mile High városában rendszeresen rendez Thanksgivin (Köszönetadó) ünnepséget előző este összejönnek a The Curch nevezetű klubban, hogy köszönetüket fejezzék ki a zenéért, amit szeretünk. A lemezjátszók mögött mindhárom alkalommal Markus Schulz szerepelt - egy DJ, aki mindig hálás maradt gyökereihez és a rajongókhoz, akik éveken át támgatják a Global DJ Broadcast rádióműsortól kezdve az élő szereplésekig minden héten.

Markus Schulz - World Tour: Best of 2009:

 

Ahogy beléptünk Markus Schulz World Tour sorozatának 3. évébe, ő igyekszik visszaadni az emélékeket 2009-ben egy 80-perces CD-mixben, amit a rajongók heves rakciókkal illettek, ugyanis 11 különböző ország hallgatóságát foglalja bele világszerte. Annak ellenére, hogy a nyelvek különbözőek liveset-jei egyként fogják össze az ebereket, és a World tour CD dalai sokáig a Global DJ Broadcast követők emlkében fog maradni.

Share/Save/Bookmark
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi
Az oldal megtekintéséhez minimális követelmény: felbontás: 1024x768 böngésző: IE7+ | Firefox 3+ | Opera 9+ | Adobe Flash Player
MarkusSchulz.hu © 2009 - 2017 Streamline Webdesign | All rights reserved.
Facebook Markus Schulz
Myspace Markus Schulz
YouTube Markus Schulz
Kövess