Címlap Biography
|
Életrajz

A trance DJ és producer 1972-ben született Németországban, jelenleg USA-ban Miami-ban él. Jól ismert heti műsoráról a Global DJ Broadcastról már sokan ismerhetik. Ő az egyik alapítója Coldharbour Recordings-nak is.
Lássuk akkor most egy kicsit részletesebben:

 

Minden világsztár top dj sikerének titka a zene iránti kimondhatatlan szeretetében rejlik. Markus Schulz sem kivétel ez alól, akit ma már világ egyik legjobb dj-jeként tart számon az emberiség, olyan nevek mellett Tiesto, Armin van Buuren vagy éppen Paul van Dyk. 2008-ban a DJ MAG közönségszavazatos listája alapján a kiemelkedő nyolcadik helyezést érte el, de szinte biztos, hogy a hatalmas rajongótábora 2009-ben sokkal előrébb szavazza az amerikai művészt ezen a neves listán. Markus Schulz a világ egyik legjobb és legnagyobb energiával bíró dj-producere és neve hallatán nincs olyan zeneszerető, akit ne töltene el boldogság és izgalommal teli várakozás. Markus fő célja mindig is az volt, hogy a világot körbe utazva mutathassa meg emberek százezreinek egyedi elképzelését a zenéről és progressive melodikus trance hangzásvilágát Ázsiától Amerikáig. 


Markus nem hagyta minőségi zene nélkül azokat a rajongókat sem akik éppen nem hallhatják őt élőben, hisz GLOBAL DJ BROADCAST nevű heti rádió műsorán keresztül is százezreket ér el, több mint 30 országban már évek óta. Ibiza Summer Sessions nevű műsorával pedig azokat is az ibizai varázslatba tudta repíteni a legforróbb zenéket válogatva, akiknek nem volt alkalmuk a szigetre látogatni.


Saját kiadója a Coldharbour Recordings 3 éven belül több, mint 60 A-list track-et adott ki. A minőség mindig nagyon fontos számára, ezért csak olyan zenéket, remixeket ad ki a kezéből, amiről tudja, hogy az Ő precizitását tükrözni. Slágert slágerre halmoz, csak egy párat említve "Without You Near", "Daydream", "Perfect" és a legutóbbiak a "The New World" és a "Power of American Natives". 


A nagysikerű Miami 05, Ibiza 06, Amsterdam 08 város ihlette sorozat folytatódik sokak örömére, ebben az évben a kanadai metropolis történetével Toronto 09 névvel. Ezek a kiadványok lehetőséget adnak Markusnak, hogy kifejezésre jutassa azokat az érzéseket, amik összegyülemlenek benne utazásai során és azokat az energiákat, amiket közönségétől kap partijai során. 


Az amerikai trance-nagyágyú rendíthetetlen célja, hogy új hangzást és élményeket osszon meg minél nagyobb tömegekkel. A világsztár ibizai Amnesia rezidenciája mellett a legnagyobb fesztiválok "headliner"-e.

 

Érdekességek:

Stílus: Not your big brother's trance!
Legjobban felismerhető: Nagy basszusok és felemelő dallamok.
2009-es koncertje: Prága és az összes Global Gathering esemény.
2009-es dallama: Rex Mundi feat Susana 'Nothing At All' (Coldharbour)."
2009 áttörő DJ-je/Producere: Sied van Riel
A szám ami megváltoztatta az életem: Cass 'n' Slide 'Perception'
Mi tesz egy jó DJ-t nagyjá: Egyedi stílus és táncparketten lévő mozzanatok megértése.
DJ, akit nem kedvelsz: Wippenberg
A legnagyobb kihívás ebben az évben: Egyensúlyozni a turnéim és a studió ütemtervem.
Kedvenc technikai játékszered: Laptopom és egy iPhone.

Share/Save/Bookmark
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 28 vendég böngészi
Az oldal megtekintéséhez minimális követelmény: felbontás: 1024x768 böngésző: IE7+ | Firefox 3+ | Opera 9+ | Adobe Flash Player
MarkusSchulz.hu © 2009 - 2017 Streamline Webdesign | All rights reserved.
Facebook Markus Schulz
Myspace Markus Schulz
YouTube Markus Schulz
Kövess